Over ons

Met smaak voor lekker eten

Nybergs deli biedt lekkere, veilige, makkelijke en voordelige vleesproducten.
De productie van onze vleeswaren vindt plaats in het oude slachthuisdistrict in Johanneshov, Stockholm Zweden. De fabriek heeft ca. 70 werknemers, die voor het grootste deel veredelde varkensvleesproducten produceren. De omzet van Nybergs deli was in 2013 ruim 367,8 miljoen kronen (EUR 40,8 miljoen).

Een lange geschiedenis en modern kwaliteitsdenken

Nybergs deli is een familiebedrijf. In 1927 begon opa Allan Andersson zijn eerste bedrijf in de branche en ook al is er een hoop veranderd en gemoderniseerd, het compromisloze kwaliteitsdenken loopt nog altijd als een rode draad door het dagelijkse handwerk.

In 1991 kochten de kinderen en kleinkinderen van grootvader Allan het bedrijf Olle Nybergs Chark en tegenwoordig runnen de kleinkinderen van Allan, de gebroeders Christer Andersson en Niklas Söderlind, samen met hun nicht Katarina Hellsén Jarvin de onderneming met dezelfde ondernemersgeest en zin voor kwaliteit als grootvader Allan. Het gaat net als voorheen om het steeds kiezen van de juiste grondstoffen, de lekkerste kruiden en om het selecteren van medewerkers met het juiste fingerspitzengefühl voor productie en verwerking. Van leverancier tot consument.

Onze fabriek werd in 2003 – als eerste Zweedse vleesproducent – gecertificeerd volgens de internationale kwaliteitsnorm BRC Global Standard for Food Safety. Onze producten worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld aan veilig voedsel. DeBRC-norm heeft twee niveaus – elementair (Foundation) en hoger (Higher Level), waarbij Nybergs deli in 2009 het hogere niveau heeft gehaald! De kwaliteitscertificering betreft uitsluitend de productie van veilig voedsel.

Kwaliteit, goed kunnen luisteren en nut voor de consument

Vanaf de binnenkomst van de grondstoffen tot aan het eindproduct worden er rigoureuze kwaliteitscontroles uitgevoerd ter garantie van de door ons nagestreefde kwaliteit, die we met onze naam en ons merk willen markeren. Dat we vervolgens het vertrouwen hebben gekregen de merknaam van anderen op onze producten te zetten (EHM), maakt ons uiteraard extra trots. Bij Nybergs deli luisteren we goed naar de wensen van onze klanten en voeren we deze ook door – met als oogmerk een zo groot mogelijk nut voor de consument.

Het feitelijke veredelingsproces is kenmerkend voor ons. Dat bepaalt volledig onze dagelijkse werkzaamheden en dat alles omwille van een prima smaak. Wij streven voordurend naar het verder ontwikkelen en verbeteren van onze producten.

Eenvoudig om te slagen

Eenvoudig om te slagen slaat op onze gourmetmalse varkens- en runderlendefilet en op onze uitgebeende lendestukken.
Het vlees is gourmetmals door marineren. Daardoor blijft het niet alleen mals, maar behoudt het bij bereiden en warm houden ook zijn sappigheid. Zo kunt u makkelijker uw eten klaarmaken.
Wij zijn ontzettend trots op het feit dat onze producten in zo’n korte tijd zo populair zijn geworden. Ons belangrijkste product, varkenslendefilet, is snel in populariteit toegenomen en is in minder dan twee jaar naar de derde plaats geklommen voor wat betreft centraal verpakt vlees in Zweden (bron: AC Nielsen).